Gogosi cu iaurt

de mihaelaM in Dulciuri, 2 Iul 2011 | 15214 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 30ml lapte
  • 1iaurt nutridey natural(125ml)
  • 30g drojdie
  • 1ou
  • o lingura zahar
  • 1/2lingurita sare
  • coaja de la o lamaie
  • ulei
  • zahar pudra cu vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu iaurt:

Faina am cernut-o intr-un lighenas unde am facut un cuib si am pus sarea,zaharul,oul,laptele cald,iaurtul(la temperatura camerei),drojdia si coaja de lamaie.Am framantat bine pana ce aluatul nu s-a mai lipit de maini,daca e nevoie mai adaugati faina.Lasam sa creasca cam 30 min.

Dupa cele 30 minute punem intr-o cratita uleiul sa se incinga la foc mic.

Luam aluatul si-l intindem pe masa de lucru cu ulei,iar cu un pahar taiem.

Cand uleiul este bine incins punem gogosile la prajit intorcandu-le de pe o parte pe alta .Le scoatem pe un prosop de hartie pt a absorbi tot ulei apoi le dam prin zahar pudra cu vanilie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede cu iaurt de fructe si gem